2011.09.27.
23:55

Írta: kristofkristofkristof

Egy nap

Ígérem, hogy nem fogok minden napról írni, meg a cél inkább az, hogy tematikus (is, legyen) ez a valami, ne (csak) lineáris, de azért ezt még így.

Szóval a bravúros Erasmus Welcome Day nyitotta a napom és töltötte ki a délelőttöm, ahol közhelyes egyetemi vezérek nyomták a saját pr dumáikat, illetve ellenszenves emberek a minisztériumból!, egyik másik helyett már-már szinte Hoffmann Rózsát, de legalábbis egy Dux Lászlót láttam. Az egyetlen érdekesség, hogy egyrészt nagyon sok erasmusos van (mintha 700-at mondtak volna), másrészt, hogy alig van, aki ne francia vagy spanyol lenne.

Ezután voltam futóedzésen, egy tájfutó egyesület tagjaival, egy sportpályán, a FAO mögött, úgy hogy közben a Caracalla thermákat lehetett stírölni. Nagyon jól esett, kb. az én szintemen futnak, ami nem világrengető, ámde szuper a hangulat, kedvesek, és mindenki kb. velem egyidős. Csütörtökön majd megyek megint+ha lesz fuvar, akkor hétvégére meg a Coppa Italia hosszútávra Vallombrosába (állítólag Toszkána).

Végül pedig, már fáradtan egy fél városon átvivő buszozás után el a Villa Borghesebe (szombaton ekkorra adtak jegyet), ahová még tuti vissza kell menni, mert egészen fantasztikus a gyűjtemény, kb. a negyed Caravaggio életmű, meg mindenki aki számít, de legfőképp Bernini, aki valami elképesztő.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kristofromaban.blog.hu/api/trackback/id/tr753261596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása